MADE IN FINLAND

”FASHION IS FOR EVERYONE. EVERY WOMAN CAN BE BEAUTIFUL. LET US SHINE AND PLAY THE LEADING ROLE IN OUR LIFES!”

Snabbindustrin inom modebranschen är en industri, som gör en av den största negativa inverkan på vår miljö. Snabbindustrin skapar en ny klädkollektion i princip varje vecka. Om t.ex flodernas vatten i Kina eller Indien färgas orange, så vet vi att det är kommande års modefärg. Slit och släng kläder skapar ett enormt avfalls berg och vi vet att snabb modeindustrin är en av de smutsigaste branscher i världen.

Därför är det så viktigt för oss att vi anlitar grossister, som finns geografiskt, så nära oss som möjligt. Vi söker efter material, som är hållbara och vi använder även vintage tyger och material i vår produktion. Det är viktigt att vi har så mycket naturmaterial, som möjligt. Stor del av våra material är ekologiska, eller återanvänt nytt material.

 ALLA KVINNOR KAN VARA VACKRA, INVESTERA I DIG SJÄLV!
  • Vi finns till för dig, för att hjälpa dig att skapa en look och stil, som är helt din egen och som passar just din kroppsform.
  • Vi hjälper dig att ta fram det bästa i din figur, oberoende vikt, läng och kroppsform.
  • Kläder skall hålla och kännas moderiktiga, längre än bara en säsong.
  • I samarbete med våra handplockade grossister, ger vi dig möjlighet att beställa tyg till dina plagg.

Kläder och mode skall skapas med respekt för de som arbetar med det och för vår miljö. Vi har vår värld till låns och vi vill lämna efter en värld till kommande generation, som de kan njuta av.

Vårt mode är ”slowfashion” och hållbart ”sustainable fashion” och det kommer vi dagligen arbeta för. Vi strävar till att ta tillvara och återanvända plagg och material, så att miljöpåverkan blir så minimal, som möjligt.

Mode skall vara vackert inte enbart för individen, utan för hela vår värld!